uk milf stella paris strips and wanks at babestation

Welcome to the original primary and secondary education resources network!

Test questions and answers of masonry structure for secondary registered structural engineer

Time: June 29, 2017 18:53:15 test questions I want to contribute

Test questions and answers of masonry structure for secondary registered structural engineer

Welcome to browse the test questions and answers of the second class Registered Structural Engineer "masonry structure" provided by stgeorgerx.com for your reference.

1. The larger the water cement ratio of concrete is and the more cement is used, the creep and shrinkage value of concrete will be.

A. increase

B. decrease

C. basically unchanged

D. difficult to determine

The results show that the larger the water cement ratio and the more cement content, the greater the creep and shrinkage of concrete.

Answer: a

2. The length of the transverse wall of a single story building should not be less than () times of its height.

  A.0.5

  B.1

  C.1.5

  D.2.0

Answer: B

3. Which of the following statements is correct about the physical and mechanical properties and application range of high strength bolts?

A. the shear capacity and shear bearing capacity of high strength bolt are equal

B. pressure bearing high-strength bolts are generally used in steel structures in seismic areas

C. friction type high strength bolts are generally used in steel structures in non seismic areas

D. friction type high strength bolts transfer shear force by friction

Answer: D

4. The thickness of reinforced concrete cover refers to.

A. distance from the skin of longitudinal stressed reinforcement to the edge of concrete

B. distance from the center of the longitudinal stressed reinforcement to the edge of the concrete

C. distance from stirrup skin to concrete edge

D. distance from stirrup center to concrete edge

Answer: a

5. The welded joint should be preferred for the joint of the stressed reinforcement, and the binding joint can also be used when the welding is unconditional. But which of the following components is not suitable for binding joint?

A. flexural and torsional members

B. axial compression members and eccentric compression members

C. axial tension members and eccentric tension members

D. axial tension members and small eccentric tension members

It is suggested that according to the code for design of concrete structures, welded joints should be preferred for the joints of load-bearing steel bars, and binding joints can also be used if there is no condition. However, binding joints are not allowed to be used for longitudinal load-bearing reinforcement of axial tension members and small eccentric tension members.

Answer: D

6. The shear strength of soil depends on which of the following physical indexes ()? I internal friction angle potential value of soil; II compressive strength of soil; C value of cohesion of III soil; IV plasticity index of soil

  A.III

  B.IIIII

  C.IIIIV

  D.IIII

Answer: D

7. Which of the following mechanical characteristics determines the strength of soil?

A. compressive strength of soil

B. shear strength of soil

C. internal friction angle of soil ψ horn

D. cohesion c value of soil

Answer: B

8. In engineering, which of the following statements is incorrect (), as the compressibility index of soil?

A. high compression modulus and high compressibility of soil

B. high modulus of compression, low compressibility of soil

C. the compression modulus of dense silt is higher than that of medium dense silt

D. the compression modulus of medium dense coarse sand is higher than that of slightly dense medium sand

It is suggested that the physical meaning of compression modulus of soil is the force required to produce unit compression deformation. Therefore, the greater the compression modulus, the lower the compressibility of soil; On the contrary, the compressibility of soil is higher. The soil has good compactness and high compression modulus; On the contrary, the compression modulus of soil is small.

Answer: a

9. Mechanical properties and internal friction angle of soil ψ Which of the following statements is incorrect about the relationship between C value and C value of cohesion?

A. the coarser the soil particles are, ψ The higher the value

B. the finer the soil particles are, ψ The higher the value

C. the coarser the soil particle, the smaller the C value

D. the shear strength of soil depends on C ψ value

Answer: B

10. Which of the following is not appropriate for the treatment of weak soil layer?

A. cement deep mixing method can be used for silt filling

B. miscellaneous fill can be treated by dynamic compaction

C. miscellaneous fill must adopt pile foundation

D. surcharge preloading can be used to treat the foundation with thick silt layer

It is suggested that there are many methods to deal with soft soil layer. Pile foundation can be used for miscellaneous fill, but pile foundation is not necessary.

11. Which of the following buildings is not suitable for the main application occasions of seismic isolation and energy dissipation design?

A. buildings with special functional requirements

B. buildings with fortification intensity of 7-9 degrees

C. buildings with fortification intensity of 8-9 degrees

D. buildings with fortification intensity of 9

It is mainly used in buildings with special functional requirements and buildings with seismic fortification intensity of 8 and 9 degrees.

Answer: B

12. Which strength of concrete should be used to calculate the bearing capacity of normal section of eccentrically compressed rectangular columns?

A. cube compressive strength

B. axial compressive strength

C. tensile strength

D. determination of eccentricity of apparent pressure

Answer: B

13. When the foundation depth of the wall or column at the bottom of masonry structure is large, the height of the wall shall be calculated from the bottom of the floor to (1).

A. top surface of foundation

B. outdoor floor or indoor floor

C. 500mm below outdoor floor

D. 1 / 2 of indoor floor and outdoor floor

It is suggested that the height of the wall or column at the bottom of the masonry structure should be from the top of the foundation to the bottom of the floor; When the foundation is buried deeply, 500mm below the outdoor floor can be taken

Answer: C

14. Under the same other conditions, the maximum spacing of expansion joints in reinforced concrete frame structure is larger than that in reinforced concrete shear wall structure.

daddy4k papa intelligent ne perd pas sa chance davoir des relations sexuelles avec ses fils nouvelle copine lustful old granny rides two cocks vrallure busty ebony beauty daizy cooper plays with her sex toys in virtual reality loan4k le banquier est pret a aider une fille si elle donne quelque chose en retour daddy4k sweetie and boyfriends old dad celebrate her birthday with sex